My journey: lancering van de webshop

My journey: lancering van de webshop

Yes yes yes! Zo veel stress gehad voor de lancering, niet normaal. De webshop is nu al 2 dagen online en er zijn zelfs al verkopen geweest, mega happy dus want dit had ik niet verwacht. :-)

Dit alles hier, de site, de social media en alles waar het voor staat is mijn droom, mijn baby, mijn next big step. Ik hoop dat dit het begin is van iets moois, de eerste bladzijde in een lang verhaal.

Ik besef dat het niet makkelijk zal zijn, integendeel. En ik ga eerlijk zijn, ik had echt wat twijfels tijdens het proces. Had vooral schrik dat het niet professioneel genoeg zou zijn. Heb mezelf soms moeten overtuigen van “komaan he Lisl, het gaat wel goed zijn, mensen gaan wel willen kopen”.

En nu ben ik zo fier dat dit tot stand is kunnen komen en momenteel al volop aan het denken waar ik kan verbeteren, want ik voel nu al_ een webshop, een zaak, een bedrijfje is nooit “klaar”.

De collectie zal trouwens snel wisselen en er is telkens een beperkt aantal stuks verkrijgbaar, dus niet twijfelen is de boodschap als je iets leuks vindt!

Kijk ook eens naar de andere artikelen in de rubriek “A girl can dream” dit zijn de projecten waar ik dan ook letterlijk van droom en deze zijn mijn bron van inspiratie, stuk voor stuk super mooie projecten.

Laat me weten wat je vindt van de collectie, hopelijk vindt er een item zijn weg naar jouw interieur en voel je net dezelfde happiness als ik toen het een plek in mijn collectie kreeg! :-))) En als je iets koopt, zet het online! Elke maand wordt er een cadeaubon t.w.v. €25 weggegeven aan iemand die een foto van zijn aankoop heeft gedeeld via social media! Super leuk toch? :-)

Thanks for supporting me!

Lisl X


1 comment


  • Lipstick Alley

    Experience the Perfect Nude Brown Look with AMY’S DIARY Matte Lipstick & Lip Liner Pen Makeup Sets – the Ultimate Combination for a Glamorous Finish! https://forbeautydream.com/ lipstick alley


Leave a comment